Товарен транспорт

BIOMET притежава съвременни авто-композиции за международен и вътрешен транспорт марка Scania и Schmitz, оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето. 

Фирмата извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България до повечето европейски дестинации и обратно, както и вътрешноевропейски превози между други страни от Европейския Съюз. Най-развитите дестинации на компанията са от България до Франция, Великобритания, Бенелюкс, Испания, Италия и обратно до Румъния, България и Гърция.

BIOMET поддържа редовни групажни линии от Испания до България. Наличието на представителни офиси в Лондон, Париж и Барселона, както и складовата база в Барселона, подпомагат навременното, качествено и безпрепятствено извършване на транспортните услуги. 

Шофьорите, назначени на работа във фирмата, притежават висока квалификация и имат минимум 5-годишен стаж в областта.

Във връзка с удобството и сигурността на нашите клиенти, персонала и шофьорите, комуникацията с всички транспортни средства, се извършва посредством GPS и GPRS система, позволяващи постоянно наблюдение на целия автопарк, навременна намеса при инциденти, както и гласова връзка с шофьорите, когато е необходимо.

С цел повишаване качеството на транспортната услуга - в централния офис на фирмата, денонощно, е на разположение специално обучен персонал.