Biomet обнови автопарка си с луксозни туристически автобуси Scania Irizar i6S

понеделник, февруари 26, 2018

В изпълнение на дългогодишната си стратегия за осигуряване на модерен и качествен пътнически превоз, БИОМЕТ получи от своя партньор Скания България, седем броя от най-новия модел луксозен туристически автобус Scania Irizar i6S.

БИОМЕТ е една от водещите и бързо развиващи се компании в България, разполагаща с най-модерните транспортни средства за превоз на пътници. Дестинациите, които компанията обслужва в страната са София – Варна, София - Силистра и София - Бургас. Покривайки най-строгите европейски екологични стандарти, всички автобуси на БИОМЕТ са оборудвани с модерни Scania Евро 6 двигатели.

Автобусите на компанията са екипирани с нов модел седалки i6 Plus с тапицерия от плат и кожа. Всяка седалка има допълнително масичка, степенка и мрежичка за списания. Целият салон е с LED осветление. Климатизацията е с отделен контрол на температурата в салона и на шофьорското място.

Автобусите на БИОМЕТ са 4 звезди съгласно европейската стандартизация и са оборудвани с най-новите системи за сигурност на Scania: система за аварийно спиране (АЕB), система за предупреждение за излизане от лентата (LDW), както и система за управление на автопарка FMS Communicator C 300. Аудио системата е Bosch Professional Line 3 с 22–инчов LCD монитор отпред и 15-инчов LCD монитор в средата. Wi-Fi мрежа е на разположение на пътуващите.

Водачите на автобусите на Биомет са преминали допълнителни обучения за безопасно и икономично шофиране.